Pon - Ned : 07:00 - 22:00
+381 21 2288-724

Sala za proslave

Svečana sala turističkog kompleksa Oaza MB je novoizgrađena sala, po najmodernijim i najnovijim standardima ugostiteljstva na samoj obali jezera. Savremeno koncipirana arhitektura objekta i vrhunsko ozvučenje, rasveta, predivan ambijent u prirodi, pružaju bezbroj mogućnosti da se stvori prijatna atmosfera.

Bilo da se radi o svadbi, rođendanu, krštenju ili nekom drugom događaju koji želite da obeležite, jedino o čemu vi treba da brinete je provod sa gostima, a organizaciju prepustite nama.

Sala ima kapacitet 300 gostiju, sa okruglim banket stolovima, prostrani podijum za igru, sa više pozicija mladenačkog stola, kao i mladenačkom sobom.

Najsavremenija klimatizacija, ventilacija i grejanje garantuju potpuno uživanje u našem ambijentu.

Led rasveta, uz menjanja boje i brzine treptaja, omogućiće da doživite pravi light-show uz ritam muzike.

Vrhunska usluga  – naše osoblje restorana, uz vrhunske kuvare naše kuhinje, spremno je da ugosti svakog gosta, uz raznolike ukuse specijaliteta nacionalne kuhinje i veliki izbor domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Za potpuno uživanje u našem ambijentu u prirodi napravili smo letnjikovac na samoj obali jezera, koji je idealan za jedinstveni trenutak samog venčanja.

Dečija igraonica – u neposrednoj blizini nalazi se dečija igraonica u kojoj vaši najmlađi gosti mogu da se zabave uz animaciju stručnog osoblja, sa sadržajem prilagođenim za decu: dvorac na naduvavanje, lavirinti, tobogani.

Parking prostor je obezbeđen.

Apartman za mladence – ekskluzivni apartman za noćenje mladenaca.

Mogućnost organizovanja kumovskog ručka – prijem svatova ili ručak dan posle svadbe.

Hotel – kao objekat najvećeg smeštajnog kapaciteta u opštini Bački Petrovac u svom sastavu poseduje 2 luksuzno opremljene dvokrevetne sobe sa pogledom na predivno jezero, 4 trokrevetne sobe sa pogledom na lipov gaj  i 12 dvokrevetnih i  2 trokrevetna bungalova.

Restoran – u okviru hotela nalazi se restoran na čijem meniju se nalaze riblji specijaliteti, tradicionalna slovačka kuhinja, jela sa roštilja i internacionalna jela. Restoran je kapaciteta 60 mesta, sa predivnom otvorenom terasom kapaciteta 130 mesta. Lepota i atmosfera restorana na obali jezera doprinose nezaboravnim trenucima.